Tour de Seurasaari

Herätys klo 5.15, pikainen aamupala (banaani ja vettä) ja kohti Seurasaarta. Reipas aamu-uinti olisi pian tosiasia.

Kesän aikana olen enimmäkseen uinut Kuusijärvessä, mutta nyt oli tarvetta vaihtelulle. HelTrin FB-ryhmässä huomasin että jengiä on lähdössä aamu-uinnille kiertämään Seurasaaren, joten tilaisuuteen oli tartuttava. Varsinaista treenitarvetta pidemmällä uintilenkille ei ollut, mutta aina on hyvä tehdä asioita jotka tuntuvat mukavalta. Liian vakavaa tämä(kään) touhu ei saa olla. Tosin tämä tarkoitti hieman aikaisempaa heräämistä, kyseessä oli kuitenkin perjantai ja tämä teki heräämisestä henkisesti hieman helpompaa.

Uimareita oli lisäkseni neljä, ja onneksi muutamalla oli mukanaan kelluke, johon sain autonavaimet mukaan. Pitää lisätä omalle ostoslistalle.

Märkäpuku päälle ja mereen. Vesi oli juuri sopivan lämpöistä, ja varhaisesta ajankohdasta johtuen märkkäri ei tuntunut liian kuumalta. Veteen meneminen aiheutti muutamia riemunkiljahduksia meriheinän (joku varmaan tietää oikean nimen) johdosta. Mikään ei yllätä niin kivasti kun uidessa naama osuu kasvistoon tai nilkan ympärille kietoutuu jotain ylimääräistä.

Uinti meni rennosti ilman sen kummempaa puristusta. Välillä kasattiin uimareita yhteen joten matkaan tuli muutamia pikkutaukoja. Veneitä ei tarvinnut väistellä, ja vasta kun rantauduimme alkoi liikennettä olla hivenen enemmän. Uinnin jälkeen hyvä fiilis, aurinko paistoi ja lämpöä riitti, Suomen kesä on tänä vuonna erinomaisen mahtava!

Aikaa kului 1.09 ja ja Suunto Ambitin mukaan matkaa tuli 3.66 km, tarkemmat tiedot Movescountista.

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s